Aankomst
Vertrek
Personen


Gelegen in het hartje van Brussel, vlak bij de Kruidtuin, het Cultureel Centrum van de Franse Gemeenschap en op slechts 10 minuten wandelen van de Grote Markt. R213 Residences biedt u meerdere luxueuze 2-slaapkamer residenties aan, en standaard voorzien met talrijke hotel extraatjes, onder meer zachte badjassen en slippers, toiletgerei espressoapparaat, volledig ingerichte keukens, om maar enkele te noemen. Ontworpen met comfort en gemak in gedachten, R213 Residences is stijlvol ingericht en van top tot teen gerenoveerd, perfect voor zowel korte als lange verblijven.

Of het nu om een tweedaagse zakenreis, een weekend escape of een weeklange vakantie gaat, R213 Residenties is de ideale oplossing wanneer te Brussel. R213 Residenties is de perfecte mix van huis en hotel. Zorgeloos logeren zonder de rigide hotelprotocollen zodat u kan genieten van uw eigen ruimte, privaciteit en vrijheid om te werken en/of te ontspannen.

►▷ 2BR I 2,5 BATH ♤ Executive Residence 2A

►▷ 2BR I 2 BATH ♤ Executive Residence 4A

►▷ 2BR I 1 BATH ♤ Deluxe Residence w./ Terrace 6A

R213 biedt luxueuze en volledig ingerichte 2-slaapkamers residenties aan, perfect voor een lang verblijf. Onze residenties zijn een fantastisch alternatief voor een traditioneel hotelverblijf, omdat ze de ruimte en het comfort van thuis bieden, maar dan wel in een stijlvolle omgeving en zonder de beperkingen van een hotelkamer.

Onze residenties zijn stijlvol gemeubeld en beschikken over grote volledige uitgeruste keukens, een comfortabele grote eethoek, perfect uitgerust voor u om een potje te koken zoals thuis. Geniet van de ruimte en het gemak van uw eigen, volledig gemeubeld, serviced appartement in Brussel.

• AL-INCLUSIEF kant-en-klare verblijven

• Wekelijkse schoonmaakservice

• Privé parkeerplaats

• Minimum verblijf vanaf 90 dagen


▶️ Gelieve ons te contacteren: 

📩 admin@r213.be 

☎️ +32 489 35 98 60ART NOUVEAU PASS

Exclusieve promotie verkrijgbaar via onze website R213. Onze Art Nouveau promotie geeft u de kans om prachtige Brusselse Art Nouveau bezienswaardigheden te ontdekken in al zijn glorie dankzij de Art Nouveau Pass. Boek een van onze fantastische R213-residenties voor 3 nachten en ontvang drie gratis Art Nouveau Museum-toegangen voor twee personen. Dit is een geweldige manier om deze architecturale juwelen van onze hoofdstad te ontdekken, handig gecombineerd in één pakket. Selecteer 3 musea naar keuze uit een totaal van zes, reserveer uw bezoeken wanneer het u uitkomt en u kunt beginnen. Geef bij het voltooien van uw reservering, schrijf "R213-Art" aan in het veld met de promotiecode om uw 2 gratis Chocolademuseum-tickets te ontvangen bij het inchecken.

- Promotie met voorwaarden, gelieve onze “Gebruiksvoorwaarden” onderaan deze pagina te klikken -

 

BELGISCHE CHOCOLADE

Onze Belgische Chocolade promotie is een R213 exclusiviteit. Hoewel België misschien klein is in vergelijking met sommige van onze EU-klasgenoten, zijn we groot in het beheersen van werelds zoetekauw. Er gaat niets boven de heerlijke, romige smaak van Belgische chocolade. Boek een van onze fantastische R213-residenties voor 3 nachten en ontvang 2 gratis tickets voor het Brussels Chocolademuseum, een geweldige manier om de fascinerende chocoladewereld te ontdekken. Ontdek hoe een praline zo enorm populair werd en wie verantwoordelijk was voor het uitvinden van deze zo verslavende lekkernij? Het begon allemaal in BelgiëGeef bij het voltooien van uw reservering, schrijf "R213-Choco" aan in het veld met de promotiecode om uw 2 gratis Chocolademuseum-tickets te ontvangen bij het inchecken.

Promotie met voorwaarden, gelieve onze “Gebruiksvoorwaarden” onderaan deze pagina te klikken -