Over ons

R213 Residences Botanique heeft zijn wortels doordrenkt van passie en detail, elk van de residenties is zorgvuldig ontworpen op de meest creatieve, elegante, verfijnde en vooral praktische manier. R213 garandeert u een oprecht welkom, ongeacht uw religie of geslacht, iedereen is welkom en vrij om hier zichzelf te zijn. Het concept van R213 werd vakkundig georkestreerd door de eigenaars, de familie Liman, wiens passie voor gastvrijheid u een echte “pied à terre” in Brussel garandeert.


Pinterest-logoInformatie

A HOST OF AMENITIES FOR YOUR CONVENIENCE


Reglement

WAARBORG (garantie) : Ongeacht uw verblijfsduur, R213 eist een borgsom van driehonderd euro (300 €). Bij confirmatie van uw reservatie krijgt u een link om uw waarborg te bevestigen. Onze waarborg word via Swikly, een beveiligd online waarborg betaling's platform   -www.swikly.com -, gekanaliseerd. Houd er rekening mee dat R213 het recht heeft om een deel of het geheel van uw borgsom in te houden om de volgende redenen: - In het geval van niet-betaling voor verbruikte supplementen en/of vergoedingen zoals extra schoonmaakdiensten, parkeren, enz. - Algemene condities, netheid en staat van de accommodatie na vertrek. - Eventuele schade aan de woning, alle schade zal professioneel worden beoordeeld en dienovereenkomstig worden geciteerd - Rook- of rook gerelateerde schade veroorzaakt door tabak, of enig ander product of apparaat dat is gemaakt met het doel om te roken. Na een inspectie zal R213 uw borg binnen 48 uur vrijgeven

ROKEN : Roken is verboden, houd er rekening mee dat R213 zich het recht voorbehoudt om rook- of rook gerelateerde schadevergoeding te eisen.

BEZOEKERS: Uit wederzijds respect voor onze medeburen wordt bezoekers verzocht het residentie voor 22.00 uur te verlaten.

BEZETTING: Je reservering is geldig voor het aantal personen vermeld in uw reservering.

RUSTIGE UREN: De “rustige” uren uit respect voor de andere gasten zijn van 22:00 tot 7:00. Ondanks het feit dat de appartementen geïsoleerd zijn, kunnen bepaalde geluiden en lawaai de aangrenzende appartementen binnendringen en als hinderlijk worden beschouwd. Grote bijeenkomsten en feesten zijn verboden en geeft kans tot onmiddellijk uitzetting.

DIEREN: Dieren zijn niet toegestaan.